top of page
den Flock

 

INTUITIV

READINGS

 
"Sol ramte fuldstændig hovedet på sømmet! De budskaber jeg fik var både klare og tydelige, og gav mig modet til at gøre det, jeg skal gøre. Jeg elsker, at jeg kan høre lydfilen igen og igen. Udover at være bragende dygtig er Sol både empatisk og nærværende."
Måden hvorpå jeg laver mine Readings er ved, at jeg stiller mig til rådighed, for de beskeder der skal frem til dig.
Når jeg har modtaget beskederne, indtaler jeg dem på en lydfil, og du får dem tilsendt, så du kan downloade den til evigt eje. 
Jeg oplever, at mange af mine kunder lytter til filen flere gange, for at integrere budskaberne og holde dem i live.
"Jeg er helt blæst bagover hvad du kan, og jeg mærker. at det ikke bliver det sidste du har at sige om min kommende rejse. Så tak for dig, og tak for denne gave og indsigt du har givet."
Jeg har valgt en lidt anderledes betalingsmetode.
Du betaler først når du har modtaget og lyttet til din Reading, og alt efter hvordan den lander hos dig, overfører du det passende beløb.
Er du WAUW'ed overfører du 1000,- og er du knapt så begejstret, så overfører du minimum 250,-
Nogle af mine kunder oplever, at budskaberne går direkte ind, og andre har brug for, at lytte flere gange, før den lander. Nogle bliver trigget og tage afstand, men vid at dette også er en gave, til at få belyst de skygger der gemmer sig. 
Det jeg har brug for dig er, at du udfylder nedenstående formular, og så er vi i gang. 
Det skal være dit fulde officielle navn som du opgiver, og dine 1-2 spørgsmål skal være åbne (ikke ja/nej spørgsmål), der gerne starter med hvad, hvem, hvor, hvordan.
"Wow... Hold da op... Det var vildt! Det passer helt vildt!".

 

Reading

Tak for din indsendelse!

bottom of page